Ik las net:

http://www.klik.be/2008/11/22/schoensmeervis/

En gelijk heeft em!

“Ja jongens, het woord van vandaag is kabelpoeswandkast, om ter eerst op 1 in google! SPAMMEEEEEEEUH !”

Past wel goed bij een lesje marketing ja…

Nog wat afstraffing:

schoensmeervis en schoensmeervis en nog meer schoensmeervis

Quote van schoensmeervis.be:

Nutteloze vul tekst schoensmeer en vis

Met schoensmeer kan leer worden verzorgd, met als resultaat dat het leer niet uitdroogt en waardoor de levensduur wordt verlengd. Hiertoe wordt een laagje was met een borsteltje aangebracht op het oppervlak van de schoen. De schoen moet hiertoe schoon en droog zijn. De ingevette schoen moet dan even rusten zodat de was iets droger wordt. Vervolgens kan met een grotere borstel of een doek de was worden uitgewreven. Door het wrijven ontstaat warmte. De oplosmiddelen verdwijnen en de was wordt zeer vloeibaar en trekt in de poriën van het vis, het oppervlak van de schoensmeer wordt zeer schoen vis de schoen gaat glanzen. Het materiaal dat schoensmeervis je nodig hebt om extreem te vissen is soms ongekend. Wat een geld gaat daar in zitten ! Voor de grote wateren moet je denken aan minimaal één grote hoge, maar vooral veilige boot. Ook een krachtige elektromotor is een vereiste. Op groot water kan een storm of zeer harde wind uit het niets opduiken. Zelfs grote mannen heb ik bang zien worden in een vol bepakte boot tijdens een over tocht in ruw weer.

schoensmeervis.be

I LOLLED